Слике са Балкана, Звижд, Пек, пролеће 2014

Слике са Балкана, Звижд, Пек, пролеће 2014
СУРБИТА.Слике са Балкана, Звижд, Пек, пролеће 2014

Translate

Претражи овај блог

зебње

зебње
зебње човека 21. века

недеља, 04. октобар 2015.

Председник Русије у Београд доноси "злато" Карађорђевића!


ПУТИН ВРАЋА СРБИЈИ БЛАГО: Председник Русије у Београд доноси "злато" Карађорђевића!

Председник Русије приликом посете Београду, донеће српске иконе и благо које је до сада чувано у руским манастирима, за које се верује да припада династији Карађорђевић


Један од најмоћнијих политичара света у Конаку кнеза Милоша отвориће и изложбу посвећену руско-српским односима “Руско-српски световни и духовни односи од 14. до 19. века“, преноси Курир. 
Шеф Кремља у Београд долази на прославу 70 година од ослобођења Београда од фашизма, а том приликом присуствоваће и велелепној војној паради.

Како најављује министар одбране Братислав Гашић, војни дефиле највероватније ће увеличати и светски позната руска акробатска летећа група Стрижи (ласте), која лети авионима „миг 29“.
– Волео бих да као гост дође група Стрижи, то би било феноменално да се види уз све оно што ће приказати и српски пилоти, који су такође врхунски обучени. Осим њих, нико неће доћи, јер је то војна парада Војске Србије – каже Гашић и додаје да ће укупно парадирати 3.000 војника.
– Задње ће бити оно што смо у претходном периоду освојили од нових ствари, опреме, попут беспилотних летелица, ракетни системи, све оно што можемо да прикажемо ми ћемо приказати – каже Гашић.
(Телеграф.рс / Тањуг)


Нема коментара:

Постави коментар