Слике са Хелма.Пек -

Слике са Хелма.Пек -
ПоРтАл | СУРУТКА СУРБИТА.Слике са Балкана, Звижд, Пек, пролеће 2014

Translate

Претражи овај блог

недеља, 4. октобар 2015.

Председник Русије у Београд доноси "злато" Карађорђевића!


ПУТИН ВРАЋА СРБИЈИ БЛАГО: Председник Русије у Београд доноси "злато" Карађорђевића!

Председник Русије приликом посете Београду, донеће српске иконе и благо које је до сада чувано у руским манастирима, за које се верује да припада династији Карађорђевић


Један од најмоћнијих политичара света у Конаку кнеза Милоша отвориће и изложбу посвећену руско-српским односима “Руско-српски световни и духовни односи од 14. до 19. века“, преноси Курир. 
Шеф Кремља у Београд долази на прославу 70 година од ослобођења Београда од фашизма, а том приликом присуствоваће и велелепној војној паради.

Како најављује министар одбране Братислав Гашић, војни дефиле највероватније ће увеличати и светски позната руска акробатска летећа група Стрижи (ласте), која лети авионима „миг 29“.
– Волео бих да као гост дође група Стрижи, то би било феноменално да се види уз све оно што ће приказати и српски пилоти, који су такође врхунски обучени. Осим њих, нико неће доћи, јер је то војна парада Војске Србије – каже Гашић и додаје да ће укупно парадирати 3.000 војника.
– Задње ће бити оно што смо у претходном периоду освојили од нових ствари, опреме, попут беспилотних летелица, ракетни системи, све оно што можемо да прикажемо ми ћемо приказати – каже Гашић.
(Телеграф.рс / Тањуг)


Нема коментара:

Постави коментар